Пореден повод за гордост за СУ „Васил Левски“, гр. Гълъбово

Учебната 2020/2021 г. предвещава да е доста успешна за СУ „Васил Левски“, гр. Гълъбово. Училището подготви няколко проектни предложения за участие в Националните програми 2020 на МОН и резултатите не закъсняха.

Най-голямото постижение за СУ „Васил Левски“, гр. Гълъбово е класирането в Националната програма „Изграждане на училищна STEM среда“, Дейност I: Големи проекти и ще бъде финансирано с 300 000 лв. Съвсем скоро в СУ „Васил Левски“, гр. Гълъбово ще бъде създадена нова училищна творческа среда с фокус върху природните науки, математиката и технологиите (STEM).

Преди броени дни училището беше класирано и в Националните програми „Осигуряване на съвременна образователна среда“, Модул Е) „Площадки за обучение по безопасност на движението по пътищата“, „Заедно за всяко дете“, Модул 2 „Добри практики за взаимодействие с родителите на институциите от предучилищното и училищното образование“, „Иновации в действие“, „Участвай и променяй – родителят, активен партньор в училищния живот“, „Осигуряване на съвременна образователна среда“, В) Модул „Подкрепа на целодневното обучение на учениците“.

За пореден път училището доказва лидерски позиции сред водещите образователни институции, осигурявайки възможно най-добрите условия за обучение на своите ученици.

image_pdfimage_print