„ Магията на Коледа “

Под надслов „Магията на Коледа“ учениците от 5.-7. клас на СУ „Васил Левски“, гр Гълъбово, под ръководството на г-жа Деляна Тонева подредиха приказна изложба и създадоха истинско коледно настроение в навечерието на светлия християнски празник.

По традиция във фоайето на училището децата представиха своите идеи за картички, сувенири, играчки, венци и картини. Замахът на молива и четката и въображението при изработването на коледната украса донесоха на всички много положителни емоции в предпразничните дни.

Коледа е време, в което си припомняме, че най-ценните подаръци са усмивките, топлите прегръдки, моментите с близките ни хора. Това е празникът, който дава най-много топлина и уют в дома и семейството. Празничната украса в училище допълни приповдигнатата и позитивна атмосферата, припомняйки ни, че с Коледа идват добрите думи и сбъднатите мечти. Всички в училището – ученици и учители, си пожелаха светли празници и повече вяра в доброто, каквото е и мотото на коледния ни концерт и благотворителен базар „Коледно чудо – Да дадем шанс на Ники “.

Мили деца, продължавайте да творите и да се забавлявате, докато създавате красота!

image_pdfimage_print