Мениджър за един ден в СУ „Васил Левски“

         За пета поредна година ученици от СУ „Васил Левски“ участваха в инициативата на Джуниър Ачийвмънт България „Мениджър за един ден“. Тази година тя се проведе на 12 октомври. Това е една от най-значимите инициативи на ДАБ. Целта е да даде възможност на участниците да натрупат опит и впечатления, да им се даде увереност да градят своята кариера. В рамките на един работен ден ученици и студенти на възраст между 18 и 23 години се запознават с реалната работа в компании и организации.

          23549447_1146956952105890_144824117_n

       Дванадесетокласничката Таня Живкова Христова влезе в ролята на Директор на училището. В своя работен ден тя извърши редица дейности, свързани с организацията на учебния процес. като упражни и контролни функции. Всичко дейности бяха координирани с Директора на училището – г-жа Нели Кючукова, която даде поредната възможност на учениците да проявят своята инициативност и мениджърски умения в реална работна среда.

    Принос в осъществяването на това събитие имат преподавателите по икономически дисциплини Павлина Георгиева и Недялка Костадинова.

      За своето участие в инициативата Таня получи сертификат от Джуниър Ачийвмънт България.

image_pdfimage_print